Wat een geweldige avond was het op 23 april in Verhalenhuis Belvedère, ik laat je nog even meegenieten.
Wat een geweldige sfeer om samen met het team van Belvedère de voorbereidingen te doen.
Op de tafel zie je zoete aardappelen en groene en rijpe bananen en aardappels. Een deel gebruikt voor de soepballetjes van pindasoep en en deel voor bij de Creoolse makreel met aardvruchten.
Kok Bryan proef de pindasoep en brengt het op smaak
Het menu
Creoolse pindasoep en makreel met aardvruchten (vegan pindasoep met tomtom: soepballetjes van groene banaan) en makreel met zoete aardappel en cassave
Hindoestaans kerrie groenten met rotie en chutney van appel
Javaanse vegan bami met tahoe mix van ei en kokos
Bojo: kokos-cassave taart
Het was gezellig druk en ik hoorde positieve reacties over de veganistische Creoolse, Hindoestaanse en Javaanse gerechten
Samen met schrijver Shantie Singh praten we over mijn boek en leest ze een stuk voor uit haar boeken.