Creoolse Vegan Jackfruit -Paprika Spread

Deze Vegan Creoolse spread eet je koud op je boterham of verwarm je bij ja avondmaaltijd. Het maakt je blij en verwarmt je.

Plan

  • 3 EL Creoolse salsa
  • 200 ml tomatenblokjes uit blik of vers
  • 200 gram rode paprika
  • 400 gram Jackfruit
  • 2 EL zoete ketjap, ketjap Manis
  • 2 El olijfolie
  • Zout naar smaak

optioneel:

  • 1 EL fijngehakte peper, chilipeper
  • of zwarte peper naar smaak
  • Rode bonen zoals kidneybonen

Prep

  • Snij de paprika in blokjes
  • Snij de tomaat in blokjes
  • Pluis de Jackfruit

Plezier

  • Meng 2 EL olijfolie en de Creoolse salsa.
  • Meng  Jackfruit, paprika en tomaat erdoor.
  • Voeg Madame Jeannette óf chilipeper naar smaak bij.

Psst...

  • Eet als sambal of pittige saus bij barbecue of ovengerecht

  • Serveer met rijst en gebakken banaan en Creoolse tahoe óf vlees en bonen

  • Gebruik het als spread op een boterham met kaas
  • Maak een vegan Creoolse Paella door rijst mee te bakken met de groentemix.