voor 4 personen
Plan
- 400 gram garnalen
- 90 gram Creoolse specerijenpasta van Sorgh & Hoop
- 3 EL olijfolie
- 1 ui of 3 El gesneden ui
- 2 fijngesneden tomaten of 2 EL tomatenpulp
- 1/2 TL suiker
- peper en zout naar smaak
Prep
- Snij 1 ui fijn.
- Snij 2 tomaten in blokjes.
Plezier
- Voeg de olie en de Creoolse Specerijenpasta toe in een koekenpan.
- Voeg de gesneden ui en de tomaten toe. Bak 5 minuten.
- Bak de garnalen toe
- Voeg zoete, zoute ketjap en peper naar smaak toe.
foto: @style_in_the_kitchen
Psstt…
- Het is ook lekker om door de garnalen fijngesneden kousenband of sperziebonen of snijbonen te roerbakken…lekker en gezond!
- Een broodje garnalen is ook heerlijk met peper naar smaak!
- Maak er Creoolse roerbakgroenten bij of maak een Creoolse Paella door er gekookte rijst en groenten doorheen te roerbakken!
Reactie plaatsen
Reacties
Wat zit er in de specerijen. Of waar kan ik die kopen?