Vegan groente kerrie voor rotie

Plan

  • 90 gram Hindoestaanse Kerriepasta
  • 200 gram kikkererwten
  • 200 gram witte kool
  • 200 gram champignons
  • 2 El  zonnebloemolie
  • ½ ui
  • zout of vegetarische bouillonpoeder
  • zwarte peper naar smaak
  • 1 El komijn
  • 4 rotieplaten, nan of wrap of rijst

 

Prep

  • Snij ui en kool in kleine blokjes
  • Snij de champignons in blokjes
  • laat de kikkererwten uitlekken

Plezier

  • Doe de olie in de pan met de Hindoestaanse kerriepasta en de ui en roerbak 2 minuten
  • Voeg de champignons toe en roerbak 5 minuten op middelhoog vuur
  • Breng op smaak met zout en zwarte peper
  • Voeg kool en kikkererwten toe
  • Sluit de pan niet af maar roerbak kort.
  • Serveer met  rotie,  nan of rijst.

 

Psstt...

  • Voeg eventueel diepvries biologische doperwten of verse spinazie toe
  • Gekookte zoete aardappels óf aardappels in blokjes kan je ook toevoegen
  • Voeg 200 gram sperziebonen, snijbonen óf kousenband toe
  • Voeg er eventueel blokjes kipfilet aan toe
  • Maak een lekkere Appel-Aubergine Chutney van Tante Sita erbij!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.