Plan
- 90 gram Hindoestaanse Kerriepasta
- 200 gram kikkererwten
- 200 gram witte kool
- 200 gram champignons
- 2 El zonnebloemolie
- ½ ui
- zout of vegetarische bouillonpoeder
- zwarte peper naar smaak
- 1 El komijn
- 4 rotieplaten, nan of wrap of rijst
Prep
- Snij ui en kool in kleine blokjes
- Snij de champignons in blokjes
- laat de kikkererwten uitlekken
Plezier
- Doe de olie in de pan met de Hindoestaanse kerriepasta en de ui en roerbak 2 minuten
- Voeg de champignons toe en roerbak 5 minuten op middelhoog vuur
- Breng op smaak met zout en zwarte peper
- Voeg kool en kikkererwten toe
- Sluit de pan niet af maar roerbak kort.
- Serveer met rotie, nan of rijst.
Psstt...
- Voeg eventueel diepvries biologische doperwten of verse spinazie toe
- Gekookte zoete aardappels óf aardappels in blokjes kan je ook toevoegen
- Voeg 200 gram sperziebonen, snijbonen óf kousenband toe
- Voeg er eventueel blokjes kipfilet aan toe
- Maak een lekkere Appel-Aubergine Chutney van Tante Sita erbij!
Reactie plaatsen
Reacties