voor 4 Personen
foto Billy leukegeit.nl
Plan
- 90 gram Hindoestaanse Kerriepasta
- 4 El olijfolie of biologische zonnebloemolie
- 200 gram tahoe
- 1 blik kikkererwten van 250 gram
- 200 gram champignons
- 200 gram diepvries doperwten
- 1 kleine ui
- zout of vegetarische bouillonpoeder naar smaak
- zwarte peper naar smaak
- 4 rotieplaten, nan of wrap of rijst
Prep
- Snij de tahoe in kleine blokjes
- Snij de champignons in kleine stukjes
- Snij het ui in stukjes
-
Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet
Plezier
- Verwarm de olie in een wokpan
- Voeg de ui en de kerriepasta toe
- Voeg de tahoe toe en roerbak 3 minuten
- Voeg de champignons en kikkererwten toe en roerbak
- Voeg de diepvries doperwten bevroren toe en wok
- Breng op smaak met zout en zwarte peper
- Warm de rotie of wrap of nan op.
Psstt...
- Roerbak blokjes courgette of aubergine mee
- Voeg er blokjes kipfilet aan toe
- Serveer er een lekkere frisse chutney bij zoals de appelchutney van Tante Sita