Voor 4 personen
Spitskool is heerlijk om te roerbakken met kerrie. Eet dit met rotie, nan of rijst. Je kan ook een gekookte ei, paddestoelen of stukjes kipfilet meebakken in de kerrie en je hebt een gezonde, supersnelle maaltijd en iedereen geniet van de groente.
Plan
- 90 gram Hindoestaanse Kerriepasta
- 1 spitskool
- 1 ui
- 3 El olijfolie of biologische zonnebloemolie
- zout óf vegetarische bouillonpoeder
Optioneel
- madame Jeanet peper fijngestampt of zwarte peper naar smaak
- 4 rotieplaten, nan of wrap of kook rijst
Prep
- Snij de kool fijn
- Snij de ui in stukjes, middelfijn
- stamp of snij je peper naar keuze
Plezier
- Doe de olie in de pan
- Voeg de ui en de keriepasta toe.
- Voeg de kool toe en roerbak de kool op hoog vuur
- De kool moet gaar en knapperig zijn
- Voeg peper en zout naar smaak toe
- Warm de rotie of wrap of nan op.
Psstt....
- Voeg tegelijk met kerriepasta gekookte eieren of stukjes kipfilet toe, houd verder het recept aan!.
- lekker hierbij is een frisse chutney en stukjes komkommer