Javaans Vis in tomaten-paprika saus

Gepubliceerd op 1 juni 2023 om 14:28

Dezen Javaanse vis uit de oven met de Javaanse rub, tomaat en paprika was een een geweldige verrassing en is heel makkelijk om te bereiden.

Plan

  • 1 EL Javaanse Saté Rub
  • 1 hele Zeebaars of Dorade of 2 zalmmoten
  • 2 tomaten
  • 1 rode of witte ui
  • 1 paprika
  • 1 El olijfolie

Prep

  • Snij de tomaat en paprika en ui in reepjes of stukjes
  • Wrijf in een ovenschaal de vis of visfilet in met de Javaanse satérub
  • Doe tomaat en paprika erbij.
  • Verdeel de olijfolie over het gerecht.
  • Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie
  • Bereid het 30 minuten op 200 graden in de oven

Plezier

lekker in 10 minuten met z’n allen genieten van de maaltijd

  • Haal voor het opdienen de folie eraf.
  • Rooster eventueel de vis in 10 minuten af op 200 graden.
  • Wil je meer saus? Voeg dan 200 ml kokosmelk toe aan de saus en warm het in de magnetron.
  • Dien de hele vis op in een mooie schaap of plank.
  • Haal de stukken filet zo van het graad af en doop het in de saus.

Pssst…

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.